за нас

Донггуан Hyseal Co., Ltd е формиран во 2009 година. Таа се наоѓа во северниот дел од градот Донггуан, само 40 километри до Гуанцу и 80 километри до Шенџен. Да бидеш специјализиран производител и извозник за снимки на картички, Ги пративме нашите касети во повеќе од 70 земји во светот. "Порасни со чесност, победи со мудрост" е зацепцијата дека сите персонални персонали упорнуваат. Заедно, да придонесеме целиот наш потенцијал и мудрост, да го направи Хисеал посилен и секогаш конкурентен во бизнис полето на касетата. „ХОСТИ, ДЕВОТИОН, ГРАТУДЕ“ сега стануваат главни културни концепти во сите хисеални луѓе. Повеќе муштерии да ги запознаат Хисаал, да го разберат Хисеал, да го прифатат Хисаал, да признаеме дека Хисаал е една од нашите природни одговорности. Во 2013 година ги реновиравме нашите работилници и инсталиравме нови линии за пакување на собранието за да ја подобриме нашата ефикасност и да ја намалиме интензитетот на работа. Заедно со нашиот раст, во 2018 година ги инсталиравме целосните автоматски лизгачки машини, што значи дека одиме во целосно-автоматски продукциски период. Градиме репутација, зајакнување на производите и обезбедување пошироко ленти на нашите муштерии, Се мотивираме да продолжиме да работиме и подобруваме. Хисеална ниска лента, акустична заштита, кој беше развиен во 2011 година, тој е силен производ за нас во последниве години и нашите европски муштерии се признани. Нашиот јадро "Смартапе", патентент во 2012 година е навистина паметна идеја, за спасување на материјалните потрошувања, трошоци за транспорт, простор за складирање и подобрување на ефикасноста на апликацијата против традиционалните големи дијаметарски касети. Не само нејзините економски предности, туку и економскиот концепт е масивно поддржан од нашите муштерии. Во 2013 година излезе новиот производ по име Serrated Edge Tape! Ова е да ја замени традиционалната лесна солзачка лента и ја зголеми „лесната солза“ до друга висина! Со функцијата на солзабилност со раце, оваа лента ќе стане најповолен производ за дома, училиште и службените корисници. Во 2014 година, новата линија за топло снимка беше успешно инсталирана во јули и масовното производство започна од септември. Производите се дистрибуирани на нашите клиенти и нивото на квалитетот е широко прифатено. Во 2017 година, откако илјадници експерименти базирани на различни пазари, различни области, конечно, нашите топли стопени печатливи печатници доаѓаат на пазарите, Со брендот "Easy Print", што значи дека слободно може да се печати директно без короната лекување, го продаваме на Европа, Северна Америка , Јужна Америка и Јужна Африка и добиваат многу добар пазар. Досега, можеме да снабдуваме целосна опсега на акрилчки ленти, топло топлите и хартии. Ова дефинитивно ќе донесе повеќе флексибилност и избори за нашите муштерии. Да се обезбедиме стабилна квалитет и брзо реакција на нашите муштерии е нашата главна одговорност. Заедно со нашиот раст, сѐ повеќе нови производи ќе бидат истражувани и производи во претстојната иднина. Колку повеќе сме, толку повеќе социјални одговорности ќе преземеме. Бесплатна храна и сместување, медицинска и социјална осигурување, работилници за воздух-кондицирање, бесплатно обука на кариерата... Тоа што го правиме е се обидуваме да дозволиме сите персонали да бидат попрофесионални, да бидат повеќе ентузијасти за своите работа. и природно ги смета Hyseal како нивниот втор дом. Очекувајќи напред, сите веруваме дека иднината е светла и просперитетна; сите веруваме дека можеме да им обезбедиме на муштериите повеќе професионални производи; Сите веруваме дека ќе бидеме пионер на снимки. Љубезно ги покануваме сите наши муштерии да бидат сведоци. „Правењето нов знак на пакувањата“ не е само слоган, и обврска и мотивација за нас да задржиме професионален и позитивен став, Да обезбедиме одлични производи и супериорни услуги за сите наши муштерии во светот.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Алуминиумска касета: Вертикално решение за секојдневните и потреби

Воведување: Алуминиумскиот лент е дефинитивно и веродостојно решение кое ги наоѓа своите апликации во различни индустрии, Вклучувајќи го и производството на етикети, касети и прикрасни производи. Со нејзината исклучителна трајност и сопствени својства, Алуминиумската лента стана неопходна алатка за професионалците и ентузијастите на DIY. Во оваа статија ќе разгледаме голем потенцијал


Запишување и инсулирање со алуминиумска касета: Важна алатка за домашни поправи

Содржина: 1. Воведување 2. 3. Користи и користење на алуминиумска касета 4. Водач на чекор за запечатување и инсулирање со алуминиумска касета 7. Заклучоци 9.


Науката зад невидливата касета: Сѐ што треба да знаеш

Невидливата лента е извонредна изум која револуционализира начинот на кој се обезбедуваме и ги поправуваме работите без да оставам никаква видлива трага. Во кралството на лесно индустриски дневни производи, како што се етикетите, касети и прилепливите производи, Невидливата касета има значајна позиција. Оваа статија ќе ја разгледа науката зад невидливата лента, нејзините практични апликации и зошто стана мора да на


Науката позади силна и струја лента за стандардија: откривање на тајните на нејзината трајна придреја

Содржина 1. Воведување: Ослободување на моќта на лентата 2. Една сила и флексибилност. Состојување на тестовите на времето 5. Апликации: просечни решенија за секојдневни потреби 6. FAQ: Опишување на заеднички прашања 7. Заклучоци: Прифаќање на науката за силна и струја лента 1. Воведување


Важна водич за касета на станционеријата за професионалци во светлината индустрија


Содржина 1. Воведување 2. Пресудни доделувања 4. И идентификување на елементите 6. Убавувачки и личностицирање со касетата 7. Прашања (FAQ) Запознавање добро дојдовте во нашата партнера


Гледај Повеќе