Rreth nesh

Dongguan Hyseal Co., Ltd u themelua në vitin 2009. Ai vendos në zonën veriore të qytetit Dongguan, vetëm 40 km deri në Guangzhou dhe 80 km deri në Shenzhen. Duke qenë një prodhues i specializuar dhe eksportues për mbylljen e kartonit BOPP, Ne kemi dërguar kasetat tona në më shumë se 70 vende në botë. "Rritni me ndershmërinë, fitoren nga mençuria" është konceptimi që të gjithë personelit Hyseal po vazhdojnë. Bashkë së bashku, kontribuoni të gjithë potencialin dhe mençurinë tonë, për ta bërë Hysealin më të fortë dhe gjithmonë konkurrues në fushën e biznesit. "NËRI, DEVOTION, GRATITUDE" bëhen tani konceptet kryesore kulturore në të gjithë popujt Hyseal. Le të njohë më shumë klientë Hiseal, të kuptojnë Hiseal, të pranojnë Hiseal, pranoj Hyseal, pranoj si Hyseal është një nga përgjegjësitë tona natyrore. Në vitin 2013 ne rinovuam punishtet tona dhe instaluam linja të reja të paketimit të asamblesë për të përmirësuar efektshmërinë tonë dhe për të ulë intensitetin e punës. Së bashku me rritjen tonë, në vitin 2018 ne instaluam makineritë e plotë automatike dhe paketimi, që do të thotë se kemi ecur në një periudhë të plotë-prodhimit automatike. Ndërtimi i një marke reputative, forcimin e inovacionit të produktit dhe furnizimin e një sërë kasetave për klientët tanë, janë motivet që të vazhdojmë të punojmë dhe të përmirësojmë. Kaseta e zhurmës së ulët, një mbrojtje akustike, e cila u zhvillua në 2011, është një produkt i fortë për ne në vitet e fundit dhe është e njohur gjerësisht nga klientët tanë europianë. "Smartape" i patentuar në 2012, është me të vërtetë një ide e zgjuar, për të shpëtuar konsumin material, kosto e transportit, hapësirën e ruajtjes dhe përmirësoni efektshmërinë e aplikimit kundër kasetave tradicionale të mëdha-diametër. Jo vetëm përparësitë e tij ekonomike, por edhe koncepti eko-miqësor është i favorizuar masivisht nga klientët tanë. Në vitin 2013, një produkt i ri i quajtur Serrated Edge Tape doli! Kjo është për të zëvendësuar regjistrimin e lehtë lotës tradicionale dhe ka rritur "latin e lehtë" në një gjatësi tjetër! Me funksionin e qelbeve me duar, kjo kasetë do të bëhet produkti më i favorshëm për shtëpinë, shkollën dhe përdoruesit e zyrtarëve. Në 2014, vija e re e mbushur për kasetën e nxehtë u instalua me sukses në korrik dhe prodhimi masiv filloi nga shtatori. Prodhimet janë shpërndarë për klientët tanë dhe niveli i cilësisë pranohet gjerësisht. Në 2017, pas mijëra eksperimente të bazuara në tregje të ndryshme, zona të ndryshme, më në fund rrotullimet tona të nxehtë të shkrirëshme të shtypur në tregje, Me markën "Easy Print", që do të thotë që mund të shtypet drejtpërdrejt pa trajtimin e koronës, ne e shesim atë në Evropë, në Amerikën e Veriut, Amerika e Jugut dhe Afrikën e Jugut dhe marrin një kuptim shumë të mirë të tregut. Deri tani, ne jemi në gjendje të furnizojmë një varg të plotë të Tapeve Akrilike, Tape të nxehtë dhe Tapeve të letërave, Kjo do të sjellë më shumë fleksibilitet dhe zgjedhje për klientët tanë. Të furnizojmë një cilësi të qëndrueshme dhe reagim të shpejtë ndaj klientëve tanë është përgjegjësia jonë thelbësore. Bashkë me rritjen tonë, gjithnjë e më shumë produkte të reja do të kërkohen dhe do të prodhohen në të ardhmen. Sa më i fortë jemi, aq më shumë përgjegjësi shoqërore do të marrim. Ushqimi falas dhe strehimi, sigurimet mjekësore dhe shoqërore, punishte të kushtueshme ajrore, trajnimi i karrierës falas... Ajo që po bëjmë është duke u përpjekur të lejojmë që të gjithë personelin e Hyseal të jenë më profesionist, të jenë më entuziast për punën e tyre, dhe natyrisht e konsiderojnë Hysealin si shtëpinë e tyre të dytë. Duke shikuar përpara, të gjithë besojmë se e ardhmja është e ndritshme dhe e begatë; të gjithë besojmë se jemi në gjendje t'u sigurojmë klientëve më shumë prodhime profesionale; ne të gjithë besojmë se do të jemi një pionier i kasetave të paketimit. Me dashamirësi i ftojmë të gjithë klientët tanë që të jenë dëshmitari. "Të bëjmë një shenjë të re të taksave të Pakketave" nuk është vetëm një slogan, por gjithashtu detyrimin dhe motivimin për ne të mbajmë një qëndrim profesional dhe pozitiv, për të siguruar produkte të shkëlqyera dhe shërbime të larta për të gjithë klientët tanë në botë.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Kaseta e aluminit: Zgjidhja e përdorur për nevojat e përditshme dhe të tjera

Paraqitja: Kaseta e aluminit është një zgjidhje e shumëfishtë dhe e besueshme që gjen aplikimet e saj në industri të ndryshme, duke përfshirë prodhimin e etiketave, kasetave dhe produkteve ngjitëse. Me qëndrueshmërinë e saj të veçantë dhe pronat e ngjitës, Kaseta alumini është bërë një mjet i domosdoshëm për profesionistët dhe entuziastët e DIY. Në këtë artikull do të shqyrtojmë mundësinë e madhe dhe praktike

2023-08-07 Shih më shumë

Një Mjet i domosdoshëm për riparimet e shtëpisë

Përmbajtja 3. Përfitimet dhe përdorimet e kasetit aluminium 4. Si të zgjedhësh kaset e duhur aluminium 5. Përgatitje për instalim 6. Hap-pa-- Step Udhëzuesi për mbylljen dhe Insultiturimin me Tape Aluminium 7. Kontiz shtesë për përdorim Efektivë 8. FAQ e përbashkët rreth Alumi Tape 9. Konklusioni.

2023-08-07 Shih më shumë

Shkenca pas kasetit të padukshëm: Çdo gjë që duhet të dish

Kaseta e padukshme është një shpikje e jashtëzakonshme që ka revolucionuar mënyrën se si i sigurojmë dhe rregullojmë sendet pa lënë asnjë gjurmë të dukshme. Në fushën e produkteve të përditshme industriale të lehta, si etiketat, kasetat dhe produktet e ngjeshme, Kaseta e padukshme mban një pozicion domethënës. Ky artikull do të shfrytëzojë në shkencën pas kasetës së padukshme, aplikimet e saj praktike dhe pse është bërë një duhet ta

2023-08-05 Shih më shumë

Shkenca pas kaset e stacionerisë së fortë dhe të qëndrueshme: zbulojnë sekretet e saj të qëndrueshme

Përmbajtja 1. Shfaqja: Leximi i fuqisë së regjistrimit 2. Materialet: Një fuçi i forcës dhe fleksibiliteti. Përballimi i testit të kohës 5. aplikimet: Të trajtojmë pyetjet e përbashkëta 7. Konklusioni: Përqafimi i shkencës së stacionerisë së fortë dhe të qëndrueshme. Futja

2023-08-04 Shih më shumë

Udhëheqja e domosdoshme e kasetit për profesionistët në industrinë e ndriçuar

2023-08-04 Shih më shumë

Tabela e përmbajtjeve: 1. Paraqitja 2. Përfitimet e përdorimit të ndarjes për Organizatën e Shtëpisë Pjesë thelbësore Dhe Identifikimi i objekteve 6. E bukur dhe personalizuese me kaset e stacionerit 7. Përdorime krijuese për kaset e stacionerit. Pyetje (FAQ) Perfundin 1. Prejtimi i mirëseardhjeve në bashkën tonë

2023-08-04 Shih më shumë

2023-08-03 Shih më shumë

Roli i kapësisë së stacionerisë në paketat e sigurt gjatë transportit: Një udhëheqje e plotë për paketimin e efektive

2023-08-03 Shih më shumë

Shih më shumë